Over Eiffage Development

Eiffage Development maakt deel uit van de Groep Eiffage, een van de Europese leiders op het gebied van bouw en concessies.

DE GROEP EIFFAGE IS AANWEZIG IN 50 LANDEN OP VIJF CONTINENTEN

Sinds 1978 is Eiffage Development, een dochtervennootschap van Eiffage Benelux, verantwoordelijk voor alle vastgoedontwikkelingsactiviteiten in België en Luxemburg, hoofdzakelijk via de lokale entiteiten Eiffage Development Vlaanderen en Perrard Development, alsmede via een aantal specifieke operationele dochtervennootschappen.

Door in synergie met de verschillende bedrijven van de groep te werken, biedt Eiffage Development een uniek ‘bouwer-promoter’-model ten voordele van zijn klanten en/of eindgebruikers, of het nu gaat om woningen, hotels, kantoren, handelsruimten of complexe gemengde projecten.

Eiffage Development ontwerpt en bouwt woonruimtes die voldoen aan de meest veeleisende eisen op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, energiebesparing en technologische efficiëntie, waarbij functionaliteit, esthetiek en controle van de exploitatiekosten gewaarborgd blijven.

Evenals Eiffage Immobilier in Frankrijk verwezenlijkt de vennootschap projecten voor eigen rekening, voor rekening van derden, in vereniging of als aandeelhouder in projectvennootschappen.