Over Eiffage Development

Eiffage Development maakt deel uit van de Groep Eiffage, een van de Europese leiders op het gebied van bouw en concessies.

DE GROEP EIFFAGE IS AANWEZIG IN 50 LANDEN OP VIJF CONTINENTEN

Sinds 1978 is Eiffage Development, een dochteronderneming van Eiffage Benelux, verantwoordelijk voor alle vastgoedontwikkelingsactiviteiten in België (via lokale dochterondernemingen in Brussel, Vlaanderen en Wallonië) en in Luxemburg via Perrard Development.

In synergie met de verschillende bouwondernemingen van de groep biedt Eiffage Development een uniek ‘bouwer-ontwikkelaar’-model voor woningen, hotels, kantoren, winkels en complexe gemengde projecten.

Eiffage Development ontwerpt en bouwt woonruimtes die voldoen aan de meest veeleisende normen op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, energiebesparing en technologische efficiëntie, waarbij functionaliteit, esthetiek en beheersing van de exploitatiekosten gewaarborgd zijn.

Net als Eiffage Immobilier in Frankrijk ontwikkelt de onderneming projecten voor eigen rekening, voor rekening van derden, in vereniging of als aandeelhouder in projectvennootschappen.