Een unieke aanpak voor uw woning.

WE ZIJN

een onderneming die vastgoed ontwikkelt: we zoeken de perfecte locaties voor onze projecten, die we dan uitwerken van het prille begin tot en met de afwerking. We kopen gronden, of nemen er een opstalrecht op, selecteren interessante gebouwen om te renoveren, en gaan aan de slag. Wij brengen u zo op een unieke manier dichter bij uw thuis.

WE WERKEN

nauw samen met onze zusterbedrijven van de groep Eiffage, zowel in België als in Luxemburg. We ontwikkelen een breed gamma aan gebouwen: sociale huisvestingen, luxe residentiële woningen, hotels, kantoren, maar ook scholen en overheidsgebouwen. We streven naar de hoogste kwaliteit, om uw investering op een unieke manier te optimaliseren.

WE ZORGEN

ervoor, door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, dat elk van onze projecten aan de hoogste duurzaamheids- en de strengste energienormen beantwoordt. Door te zorgen voor een geoptimaliseerde functionaliteit, een hedendaags design en minimale gebruikskosten, maken wij uw project op onze manier uniek.

Te koop

Vandergoten


Laken, België

Dit project omvat de bouw van een residentieel gebouw, waarin in totaal 55 contractappartementen zullen worden ondergebracht. De kelderverdieping biedt plaats aan 49 parkeerplaatsen en 158 fietsenstallingen, evenals technische ruimten en kelders.


Vallia


21 woningen / Thuin, België

Een appartementencomplex in het hart van de middeleeuwse stad Thuin, met uitzicht op de Biesmalle-vallei en de weelderige hangende tuinen, een opmerkelijk historisch erfgoed. Dit nieuwe luxeproject past perfect in het historische karakter van de stad en onderscheidt zich door zijn energie-efficiëntie. Elk appartement baadt in het licht dankzij de grote ramen. De meeste appartementen beschikken over terrassen met een adembenemend uitzicht over de omgeving.


Meer weten

Domaine de Calidis


45 woningen / Chaudfontaine, België

Charme en prestige aan de oevers van de Vesder: de 3 gebouwen van 3 verdiepingen en ongeveer 15 appartementen zijn elk gebouwd rond een majestueuze honderd jaar oude beuk. Gelegen langs de beboste heuvels, beschikken deze 45 appartementen van elke grootte alle over grote zuidwestgerichte terrassen of privé-tuinen.


Meer weten

Faubourg Saint-Job


60 woningen / Ukkel, België

In Brussel zijn er weinig plaatsen waar stad en platteland nog samengaan. En toch... In de wijk Saint-Job, op slechts enkele stappen van het stadscentrum, genieten de inwoners van alle stedelijke voorzieningen en een bewaard gebleven landelijke omgeving.


Meer weten

Greenwood Woluwe


126 woningen / Sint-Lambrechts-Woluwe, België

Wonen temidden van bloemrijke tuinen, wandelen langs paden die u uitnodigen om te dromen, zittend op een bankje om te genieten van het rustgevende uitzicht op de vijvers, wandelen in de nabijgelegen bossen. Dit is de belofte van deze nieuwe wijk, gelegen op 700 m van het metrostation Roodebeek en dicht bij het Woluwe Shopping Center, vele scholen (waaronder de Europese School), grote autosnelwegen, openbaar vervoer, stadsparken, de UCL…


Meer weten

Helios


16 woningen / Walferdange, Luxemburg

Toekomstige bewoners of investeerders, kom en ontdek de HELIOS residentie, ons nieuwe luxeappartementenproject in Luxemburg. Gelegen in de gemeente Walferdange, grenzend aan de stad Luxemburg, in het hart van de Alzette-vallei en gedomineerd door beboste heuvels, beschikt HELIOS over onmiskenbare voordelen.


Meer weten

Green Front


56 woningen / Brugge, België

In Brugge is het nieuwe woonproject Green Front een unieke oase voor iedereen die dicht bij de dynamiek van de stad wil wonen. Het project omvat 56 appartementen en 2 winkels en dankt zijn naam aan de unieke en groene ligging van het Lappersfortbos en het water van het kanaal Gent-Brugge-Oostende.


Meer weten


Weldra

Ohr !zons


Charleroi, België

Welzijn - Goed leven in het hart van de nieuwe jachthaven van Charleroi

Eiffage Development zijn partner architect RGPA hebben hun vaardigheden gebundeld om een ambitieus en humaan project aan te bieden waarin intergenerationeel welzijn en respect voor het milieu centraal staan in de stedenbouw.


Meer weten

Balmoral


Spa, België

Bouw van 61 woningen in 3 gebouwen met 67 overdekte en 70 buitenparkeerplaatsen aan de rand van een bos met uitzicht op een meer.


Strée


Strée, België

Exploitatie voor de gemeente Strée van een openbaar residentieel vastgoed van 20 kleine woningen voor senioren.

Terrein gelegen in het centrum van het dorp Strée, in de buurt van openbare voorzieningen (school, winkels, enz.) en in een residentiële omgeving.


Clos Brugmann BC1


Avenue Brugmann 27 – 1060 Saint-Gilles


Westrozebeke


Dorpsstraat – 8840 Staden


Niel


Galileilaan – 2845 Niel


Referenties

Lappersfort 1


Brugge, België

Het vastgoedproject “Residentie Lappersfort” omvat 2 handelsruimtes en 45 appartementen, 56 ondergrondse garageboxen en 19 parkeerplaatsen langs het kanaal Gent-Brugge in Sint-Michiels.

De 45 appartementen zijn verspreid over 6 bouwlagen met 6 liften. Ze zijn aan de voor- en achterzijde omgeven door ruime terrassen.

De prachtige inrichting van de omgeving geeft het project een extra dimensie.


Galiléo


152 woningen / Belval, Luxemburg

Residentie Galileo, ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van de Universiteit van Luxemburg op het gebied van studentenhuisvesting, biedt haar bewoners diensten, comfort en welzijn, allemaal met een optimale bereikbaarheid van winkels, restaurants, bioscoop en vervoer. De U-vormige residentie is gebouwd rond een mooie en grote centrale binnenplaats versierd met commerciële terrassen met uitzicht op twee parken. De residentie beschikt over 128 op maat ingerichte studio's, 8 gemeenschapsappartementen, 16 ingerichte luxestudio's voor doctoraatsstudenten en een 24-kamer aparthotel.


Clos Brugmann BC3


9 woningen / Sint-Gillis, België

De groene omgeving van de site van Eiffage Benelux is omgebouwd van kantoren naar woningen. Dit gebouw werd voor de gelegenheid omgedoopt tot "Le Clos Brugmann".

De operatie bestond erin het gebouw (kelders, begane grond en 4 verdiepingen) om te vormen tot 9 hoogwaardige appartementen.


Bouwhuis


48 woningen / Borgerhout, België

Hedendaags complex van appartementsgebouwen met 48 eenheden verdeeld over 5 niveaus en in ritmische rijen, waar 1- of 2-slaapkamerappartementen, duplexen, appartementen met terrassen en enkele penthouses elkaar opvolgen.
Achter het gebouw ligt een grote gemeenschappelijke tuin, een lange beschutte groene zone waar de bewoners kunnen uitrusten en genieten van het uitzicht op het gebouw, de wijk en de stad.


Terrasses Saint-Gilles


35 woningen / Luik, België

Het belangrijkste idee van externe volumetrie, ontwikkeld door het architectenbureau Charles Vandenhove, is de behandeling van de vloeren in cascades naar boven toe, wat de perceptie bevestigt van een geheel van bovengrondse woningen met tuinterrassen en panoramisch uitzicht over de stad. Ideaal gelegen op de groene hoogten van de vurige stad, op slechts enkele minuten van het station van Guillemins, biedt dit luxegebouw een bijzonder verlichte leefomgeving, met zicht over de natuur en de stad.


Wolubilis – Les Marquises


81 woningen / Snt-Lambrechts-Woluwe, België

De bouw van een cultureel centrum (theater en culturele workshops), een openbaar plein, winkels en restaurants, een complex van 81 appartementen en 122 parkeerplaatsen verdeeld over twee kelderniveaus, een park grenzend aan het appartementengebouw en een weg die de appartementsgebouwen scheidt van de culturele ruimte.


Mariaburg


26 woningen / Brasschaat, België

Bouw van een school en een crèche en een complex van 26 appartementen, parkings en groenzones.


Quattuor (Alto & Baryton)


70 woningen / Auderghem, Belgium

In het gebied dat bekend staat als "Koninklijke Jacht", wordt de stedelijke ruimte gekenmerkt door een grote functionele mix. Het vastgoedproject Quattuor omvat een groep van 4 gebouwen - Tenor, Sopraan, Alto en Baryton – gelegen rond een groene kern aan de rand van een park.


Greenwood Woluwe A-B


GREENWOOD WOLUWE, een nieuwbouwproject van hoge kwaliteit, is gelegen in een groene zone op 700 m van het metrostation Roodebeek, vlakbij het Woluwe Shopping Center, talrijke scholen (waaronder de Europese School), belangrijke autosnelwegen, openbaar vervoer, stadsparken, het UCL, enz. Het project omvat 126 wooneenheden verdeeld in studio's, 1-slaapkamer-, 2-slaapkamer- en 3-slaapkamerappartementen met zeer hoge energieprestaties.RESPECT EN TOLERANTIE

Respect voor de anderen staat centraal bij alle leden van de groep Eiffage Benelux. We streven naar een optimale professionele relatie, zowel binnen de groep als met externe medewerkers en klanten.

VERANTWOORDELIJKHEID

We gaan uit van en zijn trouw aan onze verplichtingen, zowel tegenover onze klanten, leveranciers en onderaannemers als tegenover het milieu. We zweren bij duurzame ontwikkeling om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, we springen zuinig om met grondstoffen, sorteren en beperken afval en gaan verantwoord om met energie.

BASISWAARDEN

VERTROUWEN

Vertrouwen is fundamenteel in een relatie: het bevordert de samenwerking en het delen van informatie tussen werknemers en klanten. Al onze projecten worden gebouwd door zusterbedrijven, die allen dezelfde waarden delen, dé garantie voor de kwaliteit van uw toekomstige woning.

TRANSPARANTIE

Vertrouwen kan enkel ontstaan waar transparantie heerst. Foute voorstellingen of verdraaide feiten hebben geen plaats in onze bedrijfscultuur, integendeel. We werken altijd in volledige transparantie, zowel binnen als buiten het bedrijf, en nemen onze verantwoordelijkheid steeds op.